ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини arrow Акції arrow Захист освіти стає більш доступним
Захист освіти стає більш доступним Надрукувати Надіслати електронною поштою

ImageЗахист освіти стає більш доступним

Представництво компанії ESET в Україні надає можливість навчальним закладам придбати антивірусний продукт ESET Smart Security бізнес версії за спеціальною ціною. Сьогодні для закладів освіти проблема зараження шкідливими програмами є найбільш актуальною. У зв’язку з частим використанням «ненадійних» носіїв інформації навчальні заклади стають жертвами різноманітних комп’ютерних загроз. При цьому, як правило, бюджет даних організацій не дозволяє придбати високоякісний антивірусний продукт для надійного захисту комп’ютерів.

Українське представництво компанії ESET іде назустріч навчальним закладам і надає змогу здійснити покупку комплексного антивірусного рішення ESET Smart Security бізнес версії зі знижкою 80 %. В рамках даної пропозиції закладам освіти надається можливість придбати рішення для захисту робочих станцій та файлових серверів, а також кваліфікована технічна підтримка українських спеціалістів ESET. Купити антивірус за спеціальною ціною можуть усі навчальні заклади, які ведуть освітню діяльність: державні та комерційні вищі навчальні заклади, середні загальноосвітні та спеціальні заклади, а також школи-інтернати. Обов’язковою умовою отримання знижки є наявність ліцензії Міністерства освіти України.

 

В рамках маркетингової політики представництво компанії ESET в Україні також надає можливість усім державним та неприбутковим організаціям придбати антивірусні продукти ESET зі знижкою 50%.

 
< Попередня