ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини arrow Акції arrow ESET Міграція з конкуруючого ПЗ
ESET Міграція з конкуруючого ПЗ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 При переході з антивірусного продукту іншій компанії знижка на придбання
ESET Smart Security і
ESET NOD32 Antivirus становить 50%

Для підтвердження переходу необхідно надати оригінал або ключовий файл, або лист-підтвердження про покупку електронної версії антивіруса іншого виробника де міститься в ньому реєстраційної інформацією.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерів з продажів "ССБ Електронікс"

     по телефону +38 (034) 272-48-03 або
     по електронній пошті Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

Eset Smart Security - повноцінна система безпеки від компанії Eset, об'єднуюча в собі антивірус, модуль боротьби зі шпигунським програмним забезпеченням, персональний брендмауер і модуль боротьби з небажаними поштовими розсилками. Кожен модуль Smart Security налаштований на взаємодію з іншими частинами програми, що дозволяє забезпечувати повний захист комп'ютера і, що не маловажно, оптимально використовувати ресурси системи.

 

Комплексне рішення для захисту в реальному часі від вірусів, хробаків, троянів, spyware, adware, phishing та хакерських атак. Ефективне виявлення, найкраща продуктивність і малий вплив на системні ресурси.

Комплексний захист
NOD32 - це комплексне антивірусне рішення для захисту в реальному часі від широкого кола загроз. Eset NOD32 забезпечує надійний захист від вірусів, а також від інших загроз, включаючи троянські програми, черв'яки, spyware, adware, phishing-атаки. У рішенні Eset NOD32 використовується патентована технологія ThreatSense ®. Ця технологія призначена для виявлення нових виникаючих загроз в реальному часі шляхом аналізу виконуваних програм на наявність шкідливого коду, що дозволяє попереджати дії авторів шкідливих програм.

 

Більше ESET тут!

 
Наступна >