ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини
Microsoft оголошує про запуск програми Windows Upgrade Offer Надрукувати Надіслати електронною поштою

 Microsoft оголошує про запуск програми Windows Upgrade Offer

Корпорація Microsoft оголошує про запуск спеціальної пропозиції з оновлення операційної системи Windows 7, під назвою Windows Upgrade Offer для тих користувачів, які найближчим часом збираються купувати новий комп'ютер під управлінням Windows 7 . Windows Upgrade Offer дозволить встановити операційну систему Windows 8 Професійна всього за 14,99 доларів c моменту надходження нової версії операційної системи в продаж. Windows Upgrade Offer - це перша акція з ряду пропозицій для покупців, які компанія готує напередодні випуску Windows 8.

«Ми бачимо великий інтерес користувачів до Windows 8, викликаний, зокрема, випуском версії Windows 8 Release Preview на цьому тижні. Крім того, ми знаємо, що багато користувачів хотіли б придбати новий комп'ютер саме зараз, - говорить Тамі Реллер, директор з маркетингу і фінансовий директор напряму Windows компанії Microsoft. - Акція Windows Upgrade Offer дає людям можливість купити той комп'ютер на базі Windows , який їм необхідний сьогодні. При цьому вони будуть впевнені в тому, що легко зможуть перейти на Windows 8, як тільки буде випущена її фінальна версія ».
 
Програма охоплює 131 країну, в тому числі і Україна, і доступна для користувачів, які купують комп'ютери з попередньо встановленою Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional або Ultimate і дійсним OEM-сертифікатом ліцензійності. Згідно з умовами програми, в ній беруть участь користувачі, які придбали комп'ютер з 2 червня 2012 до 31 січня 2013, а зареєструватися для отримання оновлення операційної системи необхідно до 28 лютого 2013 року.
 
Користувачі, які зареєструються для участі в програмі, зможуть завантажити Windows 8, починаючи з того дня, коли вона стане офіційно доступною. Оновлення можна буде встановити на будь-який комп'ютер, який буде відповідати вимогам до апаратної частини користувачі також отримають 90 днів безкоштовної підтримки від Microsoft.
 

 
< Попередня   Наступна >