ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна
Посібник "Правила визначення обсягів будівельних робіт" Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Oct. 2007

Правила визначення обсягів будівельних робітПосібник "Правила і методика визначення обсягів будівельних робіт" розрахований на інженерно-технічних працівників проектних, будівельних організацій і відділів капітального будівництва. Книжка буде корисна студентам економічних спеціальностей будівельних вузів. Приватні забудівники, які користуються послугами будівельних організацій чи бригад, з допомогою цієї книжки можуть самостійно перевірити вірність підрахунку обсягів робіт, пред'явлених їм до оплати.

 

Особливу роль у інвестиційно-будівельній діяльності займає ціноутвоутворення у будівництві, лише коректно складена кошторисна документація дає чітку уяву про вартість будівництва. При складанні кошторисної документації та при її перевірці кожний раз у замовника та підрядника виникають проблемні питання по підрахунку обсягів будівельних робіт.
Ця книга є хорошим посібником для обґрунтованого підрахунку обсягів будівельних робіт. Вона стане у пригоді як досвідченим фахівцям, які люблять не тільки свою професію, а й себе у професії, так і студентам будівельних вузів.

У книзі викладені основні вимоги, що пред`являються до підрахунку обсягів робіт, а також правила та методика підрахунку обсягів будівельних робіт.
Матеріал у цій книзі викладено у простій та доступній формі. Дані рекомендації по підрахунку об`ємів будівельних робіт були застосовані на курсах по підвищенню кваліфікації кошторисників у «Київському міжгалузевому інституті підвищення кваліфікації», при цьому у групі займалися фахівці не лише з будівельною освітою, а й з економічною. Доступна форма викладення правил та методики дала змогу отримати чудові результати.

Ці основні рекомендації стануть надійним помічником інженерно-технічних працівників служб замовника, будівельно-монтажних, проектних організацій. Крім того вона може бути використано студентами будівельних вузів як навчальний посібник.

Автор - Черніцький С.В.
Рецензент - Тєлєгіна О.С.
Мова - українська.
110 сторінок.
Видавець - Методичний центр "Будівництво -сучасні технології"

 

 

ОЗНАЙОМИТИСЬ ЗІ ЗМІСТОМ... 


ВАМ ПОТРІБНА ЦЯ КНИЖКА? ТАК ХОЧУ КУПИТИ...

 
 
< Попередня   Наступна >