ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Конференція кошторисників arrow Професійний конкурс кошторисників
Професійний конкурс кошторисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
10. Apr. 2007

ImageЗ нагоди проведення щорічної конференції кошторисників проводиться конкурс професіоналів «Найбільша колекція РЕКН» на найбільшу кількість ресурсних елементних кошторисних норм на будівельно-монтажні чи ремонтно-будівельні роботи, що виконуються з застосуванням сучасних технологій чи матеріалів.  Вхід для 
учасників
конкурсу
 
 Учасники конкурсу подають в оргкомітет ресурсні елементні кошторисні норми (РЕКН), яких немає в базах державних чи відомчих елементних норм. Переможцем вважається той учасник конкурсу, який передасть найбільшу кількість «нестандартних» елементних кошторисних норм.  


Умови, що висуваються до поданих елементних норм:

  • обгрунтування елементної норми може бути вибране згідно збірників державних РЕКН з приміткою («прим.», або «-І»);

  • подані на конкурс кошторисні норми не можуть повторювати елементні норми які є в базах державних чи відомчих РЕКН;

  • подані на конкурс кошторисні норми повинні бути оформлені згідно форми №7 «Індивідуальна ресурсна елементна кошторисна норма» ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості робіт»;

  • перевага віддається нормам на роботи, що виконуються з застосуванням нових будівельних технологій чи матеріалів

  • до кошторисної норми (групи норм), що подаються на конкурс має бути додано анкету учасника (у випадку передачі норми за допомогою сайту анкети не потрібно);

  • норми передаються в електронному вигляді любим доступним шляхом (на магнітних носіях, електронною поштою, за допомогою сайту в Інтернет).


Терміни проведення: з 10.04.2007 по 03.05.2007 включно.

Учасники:
В конкурсі може прийняти будь-який спеціаліст-будівельник, чи організація, незалежно від спеціалізації (проектант, замовник, підрядник, інвестор)

Умови участі: До норми (групи норм), що передаються на конкурс має бути додано анкету учасника. У випадку передачі норми за допомогою сайту замість анкети заповнюється спеціальна форма. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність даних поданих в анкеті учасника.

Оцінювання результатів та призи:

Оцінювання проводиться в двох категоріях – серед організацій і серед спеціалістів.


Додаткові бонуси:
Всі норми будуть розміщені в базі авторських нормативів фонду позавідомчих елементних норм з зазначенням автора (за його згодою). З аналогічних норм в базі буде розміщено ту, яка буде надіслана першою.

Найбільш цікаві для будівельників норми пройдуть експертизу методичного центру «Будівництво-сучасні технології» і будуть надруковані в майбутніх випусках книжки «Кошторисні норми на нові технології і матеріали у будівництві» в розділі авторських нормативів з зазначенням автора елементної норми (за його згодою).

Всі учасники конкурса автоматично приймають участь у двох наступних акціях розробників «Фонду позавідомчих норм», які відбудуться до кінця 2007 року:

  • найпопулярніша РЕКН – переможе елементна кошторисна норма, яку найчастіше будуть загружати з сайту.

  • найкраща індивідуальна РЕКН – виграє елементна кошторисна норма, яка буде найбільш обгрунтована (міститиме максимальну кількість необхідних обгрунтовуючих матеріалів), та отримає найкращі відгуки професіоналів.


Зобов’язання про конфіденційність: Організатори беруть на себе зобов’язання не передавати індивідуальні дані учасників конкурсу третій стороні і не використовувати їх інакше як для ідентифікації учасників конкурсу.
Передаючи елементні кошторисні норми учасники погоджуються з їх розміщенням на інтернет ресурсі.

Отримай три нагороди за професіоналізм.


 
< Попередня   Наступна >