ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Рішення arrow Бухгалтерия 8 для України
Бухгалтерия 8 для України Надрукувати Надіслати електронною поштою
04. Aug. 2008

Image

 "Бухгалтерія 8 для України" призначена для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов'язкової (регламентованою) звітності, в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю, комісійну торгівлю (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво і так далі Бухгалтерський і податковий облік ведеться відповідно до чинного законодавства  України.  

  

 

"Бухгалтерия 8 для України" забезпечує вирішення всіх завдань, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, якщо бухгалтерська служба повністю відповідає за облік на підприємстві, включаючи, наприклад, виписку первинних документів, облік продажів і так далі Дане прикладне рішення також можна використовувати виключно для ведення бухгалтерського і податкового обліку, а завдання автоматизації інших служб, наприклад, відділу продажів, вирішувати спеціалізованими конфігураціями або іншими системами.

До складу "Бухгалтерии 8 " включений план рахунків бухгалтерського обліку, відповідний Наказу Міністерства Фінансів України "Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку і Інструкції про його використання" від 30 листопада 1999г. № 291. Склад рахунків, організація аналітичного, валютного, кількісного обліку на рахунках відповідають вимогам законодавства по веденню бухгалтерського обліку і віддзеркаленню даних в звітності. При необхідності користувачі можуть самостійно створювати додаткові субрахунки і розрізи аналітичного обліку.

Обмін даними між "Підприємство 8" і системами "Клієнт-Банк"

"Обмін даними між" Підприємство 8 "і системами" Клієнт-Банк " - продукт, який дозволяє автоматизувати обмін інформацією про гривневі платіжні доручення і банківські виписки. Дане спеціалізоване рішення призначене для спільного використання з типовими рішеннями Підприємство 8 Бухгалтерія для України , " Підприємство 8 Управління виробничим підприємством для України", "Підприємство 8. Управління торговим підприємством для України "і" Підприємство 8 Управління торгівлею для України ".

Огляд системи «Підприємство 8»

Система програм « Підприємство 8» включає в себе платформу і прикладні рішення, розроблені на її основі, для автоматизації діяльності організацій і приватних осіб. Сама платформа не є програмним продуктом для використання кінцевими користувачами, які зазвичай працюють з одним з багатьох прикладних рішень (конфігурацій), розроблених на даній платформі. Такий підхід дозволяє автоматизувати різні види діяльності, використовуючи єдину технологічну платформу.

               
 
 
 
 
 
 
 

Область використання

Гнучкість платформи дозволяє застосовувати Підприємство 8 у найрізноманітніших областях:

  • автоматизація виробничих і торгових підприємств, бюджетних і фінансових організацій, підприємств сфери обслуговування і т.д.
  • підтримка оперативного управління підприємством;
  • автоматизація організаційної і господарської діяльності;
  • ведення бухгалтерського обліку з декількома планами рахунків і довільними вимірами обліку, регламентована звітність;
  • широкі можливості для управлінського обліку і побудови аналітичної звітності, обліку підтримка багатовалютного;
  • вирішення завдань планування, бюджетування і фінансового аналізу;
  • розрахунок зарплати і управління персоналом;
  • інші області застосування.

Технологічна платформа

Платформа Підприємство 8 була створена з урахуванням 6-річного досвіду застосування системи програм Підприємство 7.7, яку використовують десятки тисяч розробників. Незважаючи на значні зміни, нова версія 8 зберегла ідеологічну спадкоємність з попередніми версіями.



Прикладні рішення

Фірма "" випускає тиражні прикладні рішення, призначені для автоматизації типових завдань обліку і управління в комерційних підприємствах реального сектора і бюджетних організаціях. У кожному програмному продукті поєднується використання стандартних рішень (загальних для всіх або декількох програм) і максимальне врахування специфіки завдання конкретної галузі або роду діяльності підприємства.

Галузеві та регіональні прикладні рішення створюються силами партнерів-розробників і призначені для автоматизації окремих напрямів або областей діяльності підприємств. Всі вони сертифіковані на вимоги ": Сумісно".


h2

Бібліотека стандартних підсистем

Інструмент розробника "Бібліотека стандартних підсистем 8,2" (БСП) надає набір універсальних функціональних підсистем і технологію для розробки прикладних рішень на платформі " Підприємство 8.2". За допомогою БСП можна швидко створювати нові конфігурації з уже готовою базовою функціональністю, а також включати готові функціональні блоки в існуючі конфігурації. Використання БСП при розробці прикладних рішень дозволить також досягти більшої стандартизації конфігурацій, що зменшить час на вивчення і впровадження прикладних рішень за рахунок їх уніфікації за набором вживаних стандартних підсистем.


Впровадженя

Впровадження виконуються силами партнерів-впроваджувачів і реалізують особливості діяльності конкретного підприємства або замовника спеціальні побажання.

Упровадження та адаптації прикладних рішень також можуть виконуватися і силами IT-спеціалістів замовника, самостійно, або у взаємодії з партнерами-впроваджувачів.
  • впроваджені рішення на базі системи програм " Підприємство 8"

  • пошук партнерів


Впровадження корпоративных інформаційних систем на платформі Підприємство 8

Досвід впровадження прикладних рішень на платформі Підприємство 8 показує, що система дозволяє вирішувати завдання різного ступеня складності - від автоматизації одного робочого місця до створення інформаційних систем масштабу підприємства.

У той же час, впровадження великої інформаційної системи висуває підвищені вимоги в порівнянні з невеликим або середнім впровадженням. Інформаційна система масштабу підприємства повинна забезпечувати прийнятну продуктивність в умовах одночасної та інтенсивної роботи великої кількості користувачів, які використовують одні й ті ж інформаційні та апаратні ресурси в конкурентному режимі.

КупитиImage

АКЦІЇ  Переглянути

 
Наступна >