ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів. Надрукувати Надіслати електронною поштою
02. Feb. 2018

Семінари

 

 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва і провідними розробниками програмного забезпечення у квітні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2018”.    


Дніпро - 03.04           Одеса - 11.04           Львів - 13.04             Київ - 17.04 


Участь в семінарах прийняли фахівці інвестиційних компаній та служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

Серед учасників були керівники організацій, головні інженери проекту (ГІП), головні архітектори проекту (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

  

      


Учасники семінарів ознайомились з новими версіями програмних комплексів, які реалізують вимоги вітчизняних ДБН та ДСТУ на проектування. Для цього на всіх семінарах був організований додатковий майданчик розробників програмного забезпечення для консультацій, демонстрацій та майстер-класів.


Перелік основних питань:

  1. Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Класи наслідків (відповідальності) будівель і споруд замість категорій складності об'єктів будівництва, згідно Закону України  від 17.01.2017 № 1817-VIII.
  2. Проведення експертизи проектної документації на будівництво. ДСТУ-Н Б А.2.2-10:2012 та виконання вимог ДБН А.2.2-3-2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво». Досвід роботи.
  3. Визначення та обґрунтування вартості проектних та пошукових робіт. Зміни ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Практичні аспекти.
  4. Науково-технічний супровід, авторський та технічний нагляд під час будівництва об’єктів архітектури. Регламентуючі документи.
  5. Особливості розробки проектної документації та ефективні конструктивні рішеня при реалізації проектів енерго- термомодернізації. ДБН В.2.6-31:2016 «Теплова ізоляція будівель» та ДСТУ-Н Б В.3.2-3:2014 «Настанова з виконання термомодернізації житлових будинків».
  6. Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Функції, права, обов'язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК.
  7. Об’єкти-аналоги в нормативних документах з проектування. Їх використання при визначенні класів наслідків (відповідальності), термінів будівництва, вартості робіт.
  8. Передові технології виконання проектних робіт. BIM-технології та цифрове будівництво.

ПЕРЕЛІК СЕМІНАРІВ

 МІСТО ДАТА   ОРГАНІЗАТОРДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ
Дніпро3 квітняТОВ "ІТ Сервіс"

перелік доповідей

Одеса11 квітняТОВ "Інкомсервіс"

перелік доповідей

Львів13 квітняПП "ССБ Електронікс"

перелік доповідей

 Київ17-18 квітняНаціональний атестаційно-навчальний центр

перелік доповідей


Організатори серії семінарів:

- Асоціація експертів будівельної галузі, м. Київ

- Науково-дослідний інститут будівельного виробництва (НДІ БВ), м. Київ

- ПП “Будівництво – сучасні технології”, м. Івано-Франківськ

- ТОВ «Інкомсервіс», м. Київ

- ТОВ «Ліра Сапр», м. Київ


Координатор семінарів: ПП “Будівництво – сучасні технології”

тел. для довідок:  (0342) 777-208, (0342) 54-55-13

E-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.            Сайт: http://mcbct.com.ua/

 
< Попередня   Наступна >