ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Довідник кошторисної справи в будівництві Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Nov. 2006

Кошторисна справаСкоро побачить світ нова книга "Довідник кошторисної справи в будівництві"
Видання відображає основні принципи сучасного ціноутворення, основні закономірності складання кошторисів і договірних цін, правила визначення об'ємів робіт, структуру і склад кошторисної документації, необхідні довідкові дані, а також найцікавіші питання з практики кошторисної справи останніх років.


При складанні збірки пріоритетне значення приділене питанням, що викликають найбільші суперечки між замовниками і підрядниками, у тому числі і при взаємостосунках з перевіряючими і контролюючими органами, управліннями експертизи. Для цієї мети аналізувалися і підбиралися матеріали, опубліковані у випусках різних років «Ціноутворення в будівництві» («Інпроект», м. Київ). Питання засновані на реальних зверненнях організацій і кошторисних працівників на адресу розробників кошторисних норм і розцінок.
Видання направлене на те, щоб надати дієву допомогу фахівцям-кошторисникам, всім інженерно-технічним працівникам, пов'язаним з підготовкою, затвердженням і експертизою кошторисної документації, узгодженням цін і тарифів, договірними цінами на будівельну продукцію, а також може бути рекомендований як допомога для осіб, вперше вступаючих на дорогу кошторисної справи в будівництві.
Авторський колектив прагнув продовжити традиції Збірок консультацій, які свого часу випускалися Держбудом СРСР і надавали практичну допомогу кошторисникам. Значна частина видання побудована за принципом питань-відповідей. Консультації згруповані по темах: застосування розцінок (кошторисно-нормативна база), нарахування в кошторисах, розрахунки в будівництві і т.д. У книзі представлені консультації по сучасній кошторисно-нормативній базі (ДБН Д.1.1-1-2000).

Укладач Рой А. М.
Видавець - Методичний центр "Будівництво-сучасні технології"

 
< Попередня