ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна
Підсумки-Дніпропетровськ Надрукувати Надіслати електронною поштою
22. Dec. 2011

Image5 жовтня 2011 р. в м. Дніпропетровську відбувся традиційний осінній семінар для фахівців організацій будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2011р».

Семінар відбувся в рамках загальноукраїнської серії семінарів для фахівців будівельної галузі за підтримки і участі провідних розробників кошторисного програмного забезпечення, ТОВ «ІТ сервіс» та МЦ «Будівництво – сучасні технології».

На семінарі прозвучали доповіді про останні зміни законодавства в області ціноутворення в будівництві, правила погодження та затвердження індивідуальних ресурсних елементних кошторисних норм та СОУ для будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт, що виконуються із залученням сучасних технологій, техніки та матеріалів. Чималу практичну користь мали теми визначення вартості проектних та вишукувальних робіт у будівництві, механізми перевірки кошторисної документації за допомогою кошторисних програмних продуктів.Image

Наприкінці семінару відбувся півторагодинний майстер-клас з експлуатації програмного комплексу АВК-5, де не тільки продемонстрували роботу програмного продукту, а й розглянули практичні ситуації-запитання і шляхи їх вирішення.

Цікавою була доповідь про створення, наповнення і принципи використання бази вартості будівельних ресурсів, де значна увага приділялася актуальному питанню обґрунтування вартості будівельних матеріалів згідно нової редакції ДБН Д.1.1-1-2000. 

Image Користувачі кошторисних програмних комплексів мали можливість здати тести для отримання сертифікату „Будівництво - сучасні технології”.

У перервах між доповідями, учасники семінару спілкувалися з колегами, знайомилися із спеціалізованою літературою для представників будівельної галузі.


         У м. Дніпропетровську семінар організували та провели:

·   ТОВ «ІТ сервіс», м.Дніпропетровськ, тел.: (056) 785-46-28, (056) 371-86-56, http://www.it-service.biz.ua

·   «АВК - Созидатель», м. Дніпропетровськ (розробник ПК «АВК-3» та «АВК-5»), http://avk.creator.dp.ua

·   «Інкомсервіс», м. Київ (розробник ПК «АС-4»), http://ac4.com.ua

            ·   Методичний центр "Будівництво - сучасні технології", м. Івано-Франківськ, тел.: (0342) 77-72-08, http://www.mcbct.com.ua

 

Перелік основних доповідей

 

 

Image

Image 

 Image

 Image

 

Огляд останніх законодавчих актів в сфері ціноутворення у будівництві.

 

Розробка, погодження та затвердження індивідуальних ресурсних елементних кошторисних норм та СОУ для будівельно-монтажниї та ремонтно-будівельних робіт, що виконуються із залученням сучасних технологій, техніки та матералів.

 

Створення, наповнення та організаційні засади використання регіональної чи відомчої бази вартості будівельних ресурсів згідно нової редакції ДБН Д.1.1-1-2000.

 

Зміни та особливості визначення вартості проектних та вишукувальних робіт у будівництві.

 

Особливості роботи технічного нагляду під час будівельних та ремонтно-будівельних робіт.

 

Механізми перевірки кошторисної документації за допомогою кошторисних програмних комплексів

 

«Програмний кошторисний комплекс АВК-5». Майстер-клас

 

 

 
< Попередня   Наступна >