ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна
Дніпропетровськ-2011 Надрукувати Надіслати електронною поштою
22. Sep. 2011
 ТОВ "ІТ СЕРВІС"
реалізація програмної продукції для спеціалістів будівельної галузі, курси і навчальні семінари для кошторисників, складання кошторисної документації

МЦ "БУДІВНИЦТВО - СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ"

оганізація семінарів, навчальних курсів для спеціалістів будівельної галузі

 

проводять

 

СЕМІНАР ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ НА ТЕМУ:

 
 “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2011”.
 

Вартість участі одного представника 648 грн. 00 коп. з ПДВ. Для зареєстрованих користувачів ПК «АВК-5», власників сертифікату „Будівництво – сучасні технології” - 600 грн. У вартість  входить: участь у семінарі, матеріали семінару, іменний сертифікат, кава – брейк, комплексний обід.

 

Представники структур, що фінансуються з бюджету та навчальних закладів – спеціальна пропозиція.

 

  Семінар відбудеться за адресою: м. Дніпропетровськ, проспект Карла Маркса, 93, Будинок Профспілок, зал 510


 Довідки за телефонами: (056) 785-46-28, 371-86-56. Е-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. ,
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.
 
Контактна особа: Алла Іванівна

Для участі у семінарі необхід

  - до 3 жовтня 2011р. зареєструвати заявку за тел./факс: (056) 371-86-56; або на е-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

  -   перерахувати до 3 жовтня 2011р. зазначені вище кошти на рахунок ТОВ «ІТ-Сервіс»: Код ЄДРПОУ 36207554, р/р № 260072087401 у Філії ДРУ ВАТ «Банк «Фінанси та Кредит» м. Дніпропетровська МФО 307231

  З питань участі в семінарі звертатись за тел.: (056) 785-46-28.
 

      


             

 

ЗАПРОШЕННЯ

Керівнику підприємства

проектного та виробничого відділів

Запрошуємо Вас взяти участь в семінарі на тему "Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2011", який відбудеться 5 жовтня у м. дніпропетровську.

Для участі у семінарі запрошуються керівники і спеціалісти організацій будівельної та житлово-комунальної галузі, замовники, інвестори та проектанти.

 

Перелік основних доповідей

 

 

Вимоги Укрдержбудекспертизи до проектно-кошторисної документації з врахуванням останніх змін в законодавстві

 

 

Порядок визначення вартості будівельних робіт, огляд останніх законодавчих актів в сфері ціноутворення у будівництві;

 

 

Порядок розробки та погодження iндивiдуальних елементних кошторисних норм відповідно до останнiх нормативних документів Мiнрегiонбуду. Використання індивідуальних нормативів для розрахунку вартості будівельних робіт;

 

 

Укрупнені кошторисні норми, укрупнені показники вартості будівництва. Сфера застосування. Механізми створення та використання. Використання укрупнених норм користувачами кошторисних програмних комплексів;

 

 

Нові можливості кошторисних програмних комплексів. Майстер-класи.

 

  

Мета семінару:

-    підвищення рівня кваліфікації спеціалістів зі складання та перевірки кошторисної документації;

-    інформування працівників будівельної та житлово-комунальної галузі про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

-    інформування потенційних і існуючих замовників та інвесторів про сучасні методи визначення вартості будівельних робіт на передпроектній стадії та в процесі будівництва.

 

Провідні представники розробників кошторисного програмного забезпечення проводитимуть майстер-класи з експлуатації своїх програмних продуктів. В процесі навчання буде детально продемонстрована робота нових функцій програм і розглянуті практичні задачі. Учасники зможуть задати запитання, висловити свої пропозиції та зауваження щодо покращення програмного забезпечення.

 

Користувачі ліцензійного програмного забезпечення для розрахунку вартості робіт зможуть безкоштовно здати тест для отримання сертифікату „Будівництво – сучасні технології”.

 

Для учасників семінару встановлена пільгова вартість спеціальної літератури.

 

Семінар відбувається за участі і підтримки МЦ «Будівництво – сучасні технології» і розробників кошторисних програмних комплексів.

 

Вартість участі одного представника 648 грн. 00 коп. з ПДВ. Для зареєстрованих користувачів

ПК «АВК-5», «Строительные Технологии-СМЕТА» – 600 грн.00 коп. з ПДВ. У вартість входить: участь у семінарі, матеріали семінару, іменний сертифікат, кава – брейк, комплексний обід.

 

Представники структур, що фінансуються з бюджету та навчальних закладів – спеціальна пропозиція.

 

Регламент роботи:

9.30 – 10.00 – реєстрація

 

10.00-17.00– робота семінару

 

17.00-18.00 – майстер-клас

 

18.00-18.30 – сертифікаційне тестування (за бажанням)

 

Місце проведення: 49000, Дніпропетровськ, пр. К.Маркса, 93 Будинок  Профспілок, зал 510

 

Організатор семінару у Дніпропетровську: ТОВ «ІТ-Сервіс», тел./факс: (056) 785-46-28, 371-86-56, е-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. ,
Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.


 

Для участі у семінарі необхідно:

-        до 3 жовтня 2011р. зареєструвати заявку за тел./факс: (056) 371-86-56; або на е-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

-      перерахувати до 3 жовтня 2011р. зазначені вище кошти на рахунок ТОВ «ІТ-Сервіс»:

Код ЄДРПОУ 36207554, р/р № 260072087401 у Філії ДРУ ВАТ «Банк «Фінанси та Кредит» м. Дніпропетровська МФО 307231

 

З питань участі в семінарі звертатись за тел.: (056) 785-46-28.

     СКАЧАТИ АНКЕТУ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ


 
< Попередня   Наступна >