ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Новини arrow Лідер галузі-2010
Лідер галузі-2010 Надрукувати Надіслати електронною поштою
22. Aug. 2011

Ліга Кращих ПП "Будівництво - сучасні технології" визнано лідером галузі 2010 року Міжнародним економічним рейтингом "Ліга Кращих" та відзначене: орденом "ЗІРКА ЕКОНОМІКИ", сертифікатом "Підприємство року 2010" та сертифікатом "Керівник року України 2010".


 

 

 

     Ці відзнаки свідчать про високі показники підприємства у сфері виробництва та організації гідного обслуговування населення міста, регіону.

 

 

 

 
Image
Керівник року 2010
  
Image
Primus inter pares
 
Image
Відзнака

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ЛІГА КРАЩИХ

Ліга кращих — міжнародний економічний рейтинг. Дані рейтингу формуються за офіційними даними Державного комітету статистики України, що відповідає принципам Європейских стандартів ранжування.

Рейтинг покликаний проводити оцінку підприємств України у зрозумілий, прозорий та об'єктивний спосіб. Стимулювати підприємства незалежно від форм власності та розмірів, їх керівників та керівний склад, трудові колективи, приватних підприємців, що працюють та сплачують податки на території України. Сприяти кредитній та інвестиційній привабливості юридичних осіб — переможців рейтингу.

У 600 основних видах економічної діяльності визначаються реальні лідери економіки України виключно на основі офіційних даних Державного комітету статистики. Відповідно до загальнодержавного класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД) проводиться глибокий аналіз річних економічних показників підприємства, за формулою Європейских стандартів ранжування.

З метою більш змістовного дослідження рейтинг поділений на три блоки (групи) критеріїв: економічні, соціальні та критерії динаміки (зростання \ падіння). Рейтингування проводиться серед 350 000 суб’єктів господарювання, що зареєстровані на території України не залежно від форм власності на основі порівняння річних економічних показників. Крім цього для більш точного відображення місця підприємства у рейтингу кращих підприємств України, ранжування окремо проводиться між підприємствами, згідно загальнодержавного класифікатора розмірів підприємств за кількістю офіційно працюючих.

«Ліга кращих» відзначає юридичні особи, що здобули перевагу над конкурентами у своєму виді діяльності на регіональному та національному рівнях, присвоюючи їм статус – «Підприємство року».

Керівники підприємств, які особистим професіоналізмом та високопродуктивною працею забезпечили перевагу свого підприємства над конкурентами нагороджуються відзнакою ОРДЕН «ПОЧЕСНИЙ ХРЕСТ». Саме ця обов’язкова умова, рейтинг на основі статистики, унеможливлює відзначення «випадкових» ТОП-менеджерів та їх підприємства.

Медаль «ПРОФЕСІЙНА СЛАВА УКРАЇНИ» - Міжнародний економічний рейтинг «ЛІГА КРАЩИХ» нагороджує кращих працівників підприємств-лідерів економіки України, які є професіоналами. Подання про нагородження подає керівник підприємства-лідера.


ПРИНЦИПИ І ЦІННОСТІ

Незаангажованість від фінансових та політичних уподобань. Прозорість перед усіма учасниками ринку України. Масштабність (всі галузі, всі види економічної діяльності, всі регіони, всі форми власності). Комплексність оцінки. Відповідність Європейським стандартам рейтингування та стандартам якості. Доступність. Служіння розвитку та покращенню конкурентоспроможності економіки України. Розширення міжнародних експортно-імпортних контрактів.

 

 
< Попередня   Наступна >