ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Розділ «Навантаження і впливи» Надрукувати Надіслати електронною поштою
23. Sep. 2011

Розділ «Навантаження» включає 7 програм:

 

   - Коефіцієнти надійності

    У програмі наведені таблиці коефіцієнтів надійності за навантаженням для ваги будівельних конструкцій і грунтів, а також ваги обладнання відповідно до СНіП 2.01.07-85 * «Навантаження і впливи».


    - Власна вага багатошарового пакету

    Програма призначена для обчислення нормативного та розрахункового навантажень від власної ваги пакета, що складається з певної кількості шарів, і для обчислення опору теплопередачі багатошарового пакету.


    - Снігові навантаження

    Програма призначена для визначення снігових навантажень на будівлі та споруди.


     •Відповідно до СНіП 2.01.07-85 * «Навантаження і впливи» обчислюються нормативні та розрахункові значення повного снігового навантаження на горизонтальну проекцію покриття за схемами таблиці 3 Додатку 3.

     •Відповідно до ДБН В.1.2-2: 2006 «Навантаження і впливи» обчислюються граничні і експлуатаційні розрахункові значення снігового навантаження на горизонтальну проекцію покриття за схемами Програми Ж.

 

Image 


    - Вітрові навантаження

    Програма призначена для визначення вітрових навантажень на будівлі та споруди.


     •Відповідно до СНіП 2.01.07-85 * «Навантаження і впливи» обчислюються нормативні і розрахункові значення середньої складової вітрового навантаження. Аеродинамічний коефіцієнт визначається за схемами таблиці 4 Додатку 4.

     •Відповідно до ДБН В.1.2-2: 2006 «Навантаження і впливи» обчислюються граничні і експлуатаційні розрахункові значення вітрового навантаження. Аеродинамічний коефіцієнт визначається за схемами Програми І.

 

Image 


    - Ожеледні навантаження

    Програма призначена для обчислення ожеледних навантажень.

          •Відповідно до СНіП 2.01.07-85 * «Навантаження і впливи» обчислюються нормативні і розрахункові значення лінійного та поверхневої ожеледного навантаження.

        •Відповідно до ДБН В.1.2-2: 2006 «Навантаження і впливи» обчислюються характеристичні, а також граничні і експлуатаційні розрахункові значення лінійного та поверхневого ожеледного навантаження.

 

   - Температурні кліматичні впливи

    Програма призначена для визначення температурних кліматичних впливів на конструкції будівлі.


      • Відповідно до СНіП 2.01.07-85 * «Навантаження і впливи» обчислюються нормативні і розрахункові значення змін середніх температур, середні добові температури зовнішнього повітря, а також початкова температура замикання конструкції в закінчену систему.

    • Відповідно до ДБН В.1.2-2: 2006 «Навантаження і впливи» обчислюються характеристичні, а також граничні і експлуатаційні розрахункові значення змін середніх температур, середні добові температури зовнішнього повітря, а також початкова температура замикання конструкції в закінчену систему.


        У всіх випадках враховуються дані Додатку 7 СНіП II-3-79 ** «Будівельна теплотехніка» і Додатків 5, 6, 7 СНіП 2.01.01-82 «Будівельні кліматологія і геофізика».


    - Енергетично небезпечні поєднання зусиль (ЕнерПЗ)

    Програма призначена для визначення небезпечних сполучень зусиль у стержнях за критерієм екстремумів енергії перерізу при плоскому позацентровому розтягу-стисненні.