ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Розділ «Кам'яні й армокам'яні конструкції» Надрукувати Надіслати електронною поштою
23. Sep. 2011

Розділ «Камінь» містить 4 програми:

    - Розрахункові опори стиску кладки із цегли

    У програмі наведені довідкові дані: розрахункові опори стиснення кладки з цегли всіх видів і з керамічних каменів із щілиноподібними вертикальними порожнечами шириною до 12мм при висоті ряду кладки 50-150мм на важких розчинах в залежності від марки цегли і марки розчину відповідно до табл.2 СНіП ІІ-22-81 «Кам'яні і армокам'яні конструкції».

 

    - Розрахунок цегельного простінка

    Програма призначена для розрахунку кам'яних і армокам'яних конструкцій у відповідності зі СНіП ІІ-22-81 «Кам'яні і армокам'яні конструкції». Простінок задається прямокутної або таврової форми. Реалізовано випадок плоского позацентрового стиснення простінка. Виконується розрахунок при дії розтягуючих і переміщуючих зусиль. В результаті розрахунку при необхідності армування простінка вказується кількість рядів кладки, через яке необхідно встановлювати сітки із заданими комірками і діаметром арматури, та / або площу поздовжньої арматури.

 

    - Розрахунок на зминання

    Програма призначена для визначення міцності кам'яних конструкцій на місцеве зминання відповідно до СНіП II-22-81 «Кам'яні і армокам'яні конструкції». У програмі реалізований розрахунок для 8-ти типів опорних січень.

 

    - Розрахунок на розтяг

    Програма призначена для визначення міцності кам'яних конструкцій на розтяг відповідно до СНіП II-22-81 «Кам'яні і армокам'яні конструкції». У програмі реалізований розрахунок для 8-ти типів опорних січень.