ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Розділ «СтаДіУс» (Статика-Динаміка-Стійкість) Надрукувати Надіслати електронною поштою
21. Sep. 2011

Розділ «СтаДіУс» (Статика-Динаміка-Стійкість) включає 13 програм:


    - Нерозрізні балки

    Програма призначена для статичного розрахунку багатопрогонових нерозрізних балок (до п'яти прольотів з двома консолями). Січення прольотів можуть бути різними, є можливість врахувати піддатливість опор, навантаження в трьох завантаженнях задається довільна. Результатом розрахунку є епюри переміщень, кутів повороту, згинаючих моментів і перерізуючих сил.


    - Ферми

    Програма призначена для визначення переміщень вузлів і зусиль в елементах, які зустрічаються найчастіше в практиці плоских ферм різного роду.


    - Параметричні плоскі рами

    Програма призначена для статичного розрахунку  плоских рам різного роду, які найбільш часто зустрічаються в практиці. Результатом розрахунку є епюри переміщень, згинаючих моментів, нормальних і перерізуючих сил.


    - Плоскі довільні рами

    Програма призначена для статичного розрахунку плоских рам і ферм довільного роду. Результатом розрахунку є епюри переміщень, згинаючі моменти, нормальні і перерізуючі сили.


    - Прямокутна плита на пружній основі

    Програма призначена для статичного розрахунку прямокутних плит на пружній основі. Навантаження задаються рівномірно розподіленими як по всій площі плити, так і по заданому довільному штампу, а також у вигляді лінійних і зосереджених сил. Результатом розрахунку є ізополя зусиль і переміщень, а також напружень в основі з видачею їх чисельних значень до звіту в зазначених користувачем точках.


    - Прямокутна плита

    Програма призначена для статичного розрахунку прямокутних плит покриттів і перекриттів з довільно розташованим прямокутним отвором. Опорні кріплення задаються на довільних ділянках контуру. Навантаження задаються рівномірно розподіленими як по всій площі плити, так і по заданому довільному штампу, а також у вигляді лінійних і зосереджених сил. Результатом розрахунку є ізополя зусиль і переміщень з видачею їх чисельних значень до звіту в зазначених користувачем точках.


    - Балка-стінка

    Програма призначена для статичного розрахунку балок - стінок з довільно розташованим прямокутним отвором. Допускаються опорні закріплення на довільних ділянках нижнього краю. Навантаження додаються по верхньому краю нерівномірно розподілені або зосереджені. Результатом розрахунку є ізополя напруг і переміщень з видачею їх чисельних значень до звіту в зазначених користувачем точках.


    - Оболонка на прямокутному плані


    - Оболонка на круглому плані

   Дві програми призначені для статичного розрахунку опуклих параболічних, циліндричних, сферичних і конічних оболонок на прямокутному та круглому планах. Оболонка може спиратися на контурний елемент. Допускається задання рівномірно розподілених навантажень, як по всій площі оболонки, так і за довільним штампом, а так само у вигляді лінійних і зосереджених сил. Результатом розрахунку є ізополя (в оболонці) і епюри (в опорному контурі) зусиль і переміщень з видачею їх чисельних значень до звіту в зазначених користувачем точках.

 


    - Форми і частоти власних коливань консолі

    Програма призначена для визначення періодів, частот і форм власних коливань консольного стрижня. Допускається до 50 нерівномірних ділянок розбиття консолі.


    - Коефіцієнти запасу та форми втрати стійкості консолі

   Програма призначена для визначення коефіцієнтів запасу і форм втрати стійкості. Задання стійкості для пружної системи вирішується в класичній постановці. Допускається до 50 нерівномірних ділянок розбиття консолі.


    - Форми і частоти власних коливань нерозрізних балок

    Програма призначена для визначення періодів, частот і форм власних коливань багатопрогонної нерозрізної балки (до п'яти прольотів з двома консолями).


    - Нитки і струни

   Програма призначена для розрахунку гнучких ниток і реалізує наступні можливості: розрахунок нитки по заданій довжині заготовки, по заданій стрілі провисання посередині прольоту або в довільній точці, а також розрахунок струни, в тому числі і попередньо напруженої. Допускаються різноманітні схеми навантаження - зосереджена сила, різні види розподілених навантажень, а також їх комбінації. В результаті визначаються форма рівноваги, величина провисання, розпір, довжина навантаженої пружної нитки, а також будуються епюри балкових зусиль і повздовжнього зусилля.