ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Комп'ютери
Комп'ютери
Комп'ютери в нашому житті Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Mar. 2012
ImageСкладно, напевно, оцінити роль, яку відіграє в сучасному житті людини комп'ютер.  Сказати що важливу, це практично нічого не сказати. Комп'ютер, або електронно-обчислювальна машина, в нашому житті займає все більше місце. Якщо з ладу вийде комп'ютер на підприємстві чи фірмі, то це може спричинити масу проблем: зупиняється весь трудовий процес, іноді навіть виробничий. За останні 15-20 років комп'ютери стали основною складовою нашого нормального існування.
Існує ще цілий ряд переваг того, що наше життя стало залежати від комп'ютерів. З його допомогою можна надрукувати текст або зробити математичні обчислення, скласти розклад руху поїздів та керувати технологічним процесом на заводі, вивчати іноземні мови і керувати польотом космічної станції, вести бухгалтерські розрахунки і планувати бюджет країни, спілкуватися з людьми, що знаходяться в будь-якій точці земної кулі, і вести найтонші хірургічні операції, надіслати листа другу і зробити фотографію.
Сучасні комп'ютери (ноутбуки, нетбуки) можна без проблем брати з собою у відрядження, на відпочинок або просто на прогулянку в парк. Їх компактні розміри, легка вага і можливість працювати декілька годин без мережі дає ще більше свободи діловій людині. Це також дає можливість бути завжди на зв'язку. Адже з вами завжди і електронна пошта, і Інтернет, і всі офісні додатки. Більше того, вся інформація, яка може знадобитися в відрядженні, вміщається просто в невеликому комп'ютері.
Комп'ютери допомагають нашим дітям швидше розвиватися. Приміром, щоб побачити слона або дізнатися, як гарчить лев, необов'язково чекати передачу про тварин або їхати в зоопарк (особливо взимку). Все це можна малюкові показати в будь-який час завдяки комп'ютеру та Інтернету.
Останнім часом комп'ютери та їх можливості дозволяють нам створювати більш комфортні умови життя - розумний будинок, наприклад, а також спрощувати виробничі процеси, скорочувати трудовитрати і багато іншого. Можна сміливо сказати, що наявність комп'ютерів в нашому житті - це вже перевага.
Наші спеціалісти допоможуть Вам: 
вдало підібрати комп'ютер із необхідною конфігурацією
здійснять ремонт комп'ютера чи комп'ютерної техніки
встановлять потрібне Вам програмне забезпечення
захистять Ваш комп'ютер від вірусної атаки
звертайтесь - завжди раді Вас бачити
ПП "ССБ Електронікс"
м. Івано-Франківськ
вул. Галицька, 67, офіс 609
76019