ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Семінари
Семінар для проектантів 15-16 березня 2017 року Надрукувати Надіслати електронною поштою
28. Aug. 2013

 Закон України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» вносить суттєві зміни в порядок виконання проектних робіт у будівництві.

У 2016 році Мінрегіоном проведена робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Частину з них вже уведено в дію з 1-го січня 2017 року, а інша частина набере чинності з 1 квітня цього року.

Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

15-16 березня 2017 року. м. Київ.

Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій.

Завантажити запрошення

Як доїхати

Готелі

Детальніше...
 
Семінар для УЖКГ Надрукувати Надіслати електронною поштою
19. Feb. 2013

 15 лютого 2013 року відбувся, вже традиційний, семінар, проведений для підприємств житлово-комунального господарства

 

   ПП "ССБ Електронікс"  спільно з Управлінням житлово-комунального господарства провели одноденний семінар на тему: “Особливості планування та контролю виконання, ведення документації, розрахунку вартості наданих послуг, обліку виконання будівельних та ремонтно-будівельних робіт підприємствами житлово-комунальної галузі за допомогою сучасних інформаційних технологій”.


   

Детальніше...
 
Курси АВК-5 Надрукувати Надіслати електронною поштою
01. Nov. 2012

АУЦ "ССБ Електронікс" проводить навчальні курси ПК АВК-5.

Планування витрат на проект - найважливіша складова успішної його реалізації. Усі учасники проекту - постачальники, банки, підрядники-повинні враховувати вартісні показники проекту при плануванні власної діяльності.

 

Програмний комплекс АВК-5 призначений для автоматизованого випуску ресурсної вартісної документації, що використовується в будівництві:

 

  • В інвесторських кошторисах (Підсистема "Кошторисні документи");

  • В договірних цінах контрактів (Підсистема "Договірна ціна");

  • У виробництві будівельних робіт (Підсистема "Підрядник").

 

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.(0342) 72-48-03 

 
Семінар для проектантів 24 вересня 2013 року Надрукувати Надіслати електронною поштою
13. Aug. 2012

 

Завантажити запрошення

Карта

Готелі

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.01.2014, новий ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», який вступає в дію з 1.09.13. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 27 вересня 2012 року Надрукувати Надіслати електронною поштою
13. Aug. 2012

 

Завантажити запрошення

 

 

На даний момент Мінрегіоном України виконується робота з перегляду ДБН Д 1.1-7-2000 «Правила визначення проектно-вишукувальних робіт для будівництва» та цілого ряду збірників на проектні роботи, готуються зміни ДБН А.2.2-3-2012 «Склад та зміст проектної документації на будівництво» та «Методичних рекомендацій з визначення категорії складності об’єктів будівництва». Змінились умови роботи фахівців з проектування у будівництві у зв’язку з їх обов’язковою атестацією та появою нових технологій, що покращують якість роботи. Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Семінар для проектантів 29 жовтня 2013 року. м.Одеса Надрукувати Надіслати електронною поштою
13. Aug. 2012

 

 

Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, прийняті нові документи, які безпосередньо впливають на виконання проектних робіт.
Серед них: новий національний стандарт ДСТУ Б Д.1.1 -7 : 2013 «Правила визначення вартості проектно - вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який набирає чинності 01.01.2014, ДСТУ- Н Б В.1.2 -16 : 2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності ) та категорії складності об'єктів будівництва» діє з 01.09.13.
Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі:

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2012 Надрукувати Надіслати електронною поштою
25. Jul. 2012

Семінари


 

«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом вересня-листопада 2012 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2012”.

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Всього 12 - 22 з 37