ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Семінари
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів. Надрукувати Надіслати електронною поштою
05. Apr. 2019
Семінари з проектної документації - 2019 р.


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Гільдією проектувальників і провідними розробниками програмного забезпечення провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2019”.  


Львів - 19.03           Одеса - 26.03           Дніпро - 27.03             Київ - 03-04.04 


Участь у семінарах прийняли керівники підприємств, головні інженери проектів (ГІП), головні архітектори проектів (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

      

Детальніше...
 
Успішно завершилась серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2018 Надрукувати Надіслати електронною поштою
20. Dec. 2018

Image«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2018 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2018”.    


В рамках серії відбулись чотири спеціалізованих семінари: "Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи"


Мета проведення семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів будівельної галузі;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

      


Детальніше...
 
Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи. Надрукувати Надіслати електронною поштою
07. Dec. 2018

Image «Будівництво – сучасні технології» спільно з з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і  провідними розробниками програмного забезпечення у листопаді-грудні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Закупівлі в будівництві. Особливості формування договірних цін на будівельні роботи. Осінь 2018”.    


Київ - 27.11           Дніпро - 29.11           Одеса - 04.12             Львів - 06.12


У семінарах взяли участь керівники, фахівці тендерних комітетів та кошторисники служб замовника, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

      

Детальніше...
 
Cклад та зміст проектної документації у будівництві. Серія семінарів. Надрукувати Надіслати електронною поштою
02. Feb. 2018

Семінари

 

 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією експертів у будівельній галузі, Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва і провідними розробниками програмного забезпечення у квітні 2018 року провели серію семінарів на тему:

“Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій. Весна 2018”.    


Дніпро - 03.04           Одеса - 11.04           Львів - 13.04             Київ - 17.04 


Участь в семінарах прийняли фахівці інвестиційних компаній та служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших організацій.

Серед учасників були керівники організацій, головні інженери проекту (ГІП), головні архітектори проекту (ГАП), фахівці, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи.

  

      

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2017 Надрукувати Надіслати електронною поштою
08. Dec. 2017

Вартість будівельних робіт. Серія семінарів. Осінь 2017р. «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом жовтня-грудня 2017 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2017”.    


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

- інформування інвесторів та замовників будівництва про сучасні методи визначення та контролю вартості будівельних робіт на стадії проектування та в процесі будівництва;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016 Надрукувати Надіслати електронною поштою
01. Oct. 2016

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”.   


Мета проведення семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

 
Детальніше...
 
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2015 Надрукувати Надіслати електронною поштою
26. Oct. 2015

Семінари


«Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2015 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2015”. 


Мета семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

  

Завантажити запрошення

      


Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 11 з 37