ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Конференція кошторисників
Фото-звіт конференції 11-15 травня 2015 Надрукувати Надіслати електронною поштою
04. Jun. 2015

Фото-звіт конференції 11-15 травня 2015

Детальніше...
 
Доповіді та заходи 2015 Надрукувати Надіслати електронною поштою
03. Jun. 2015

Перелік доповідей та заходів, які відбулися під час конференції
11-15 травня 2015 р.


Детальніше...
 
Зміст друкованих матеріалів 11-15 травня 2015р. Надрукувати Надіслати електронною поштою
03. Jun. 2015

Зміст друкованих матеріалів конференції.

Детальніше...
 
Резолюція конференції 14 травня 2015 Надрукувати Надіслати електронною поштою
03. Jun. 2015
   
Резолюція науково-практичної конференції «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві – 2015»
14 травня 2015 р.        м. Івано-Франківськ,


Учасники конференції на основі доповідей, розглянутих матеріалів і після їх обговорення вирішили:

Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2015 Надрукувати Надіслати електронною поштою
15. May. 2015

Image 11-15 травня 2015 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у  будівництві - 2015».

Основні обговорення та дискусії щодо текучих проблем були зосереджені навколо двох питань:

  • гостра необхідність спрощеної процедури уточнення (збільшення) вартості об’єктів, будівництво яких розпочато до 2015 року. Роз’яснення з цього питання надані Мінрегіоном та Мінекономрозвитку це питання оминають, а існуюча процедура перегляду вартості будівництва складна, довготривала, потребує додаткових бюджетних коштів і несе додаткові ризики; 
  • порядок визначення вартості поточного ремонту будівель та споруд в т.ч. житла, об’єктів соціальної сфери та комунального призначення у зв’язку з відсутністю з 2014 року в Україні відповідного нормативного документу. 
Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2014 Надрукувати Надіслати електронною поштою
14. Jun. 2014

Конференція кошторисників 2014 10-13 червня 2014 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2014».

Вирішення повсякденних практичних завдань пов’язаних з введенням в дію нових правил визначення вартості будівництва та збірників елементних кошторисних норм стало основною темою, шо порушувалась доповідачами та обговорювалась учасниками конференції. 

Переглянути відео         Резолюція конференції
Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
Конференція для фахівців будівельної галузі 2013 Надрукувати Надіслати електронною поштою
29. May. 2013

 20-24 травня 2013р. в м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: "Визначення  вартості  об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних  та  ремонтно-будівельних робіт  із застосуванням сучасних  технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління  та  документообіг  у  будівництві - 2013".

Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, калькуляцій, кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України.

Фото-звіт                         Доповіді та заходи
Детальніше...
 
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2011. Надрукувати Надіслати електронною поштою
20. May. 2011

Конференція кошторисників - 201117-19 травня 2011р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві - 2011».

Основна задача конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку і калькулювання, складання кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами ціноутворення у будівництві, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України: 
Резолюція конференції  >>                             
        Переглянути відео >>
Доповіді та заходи конференції  >>
 Фотозвіт  >>
Друковані матеріали конференції  >>  
 

Прес-реліз  >>

Детальніше...
 
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2010. Надрукувати Надіслати електронною поштою
14. May. 2009

Конференція кошторисників 2010.11-13 травня 2010р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві - 2010».

 
Конференція пройшла під знаком недавніх змін нормативних документів в галузі ціноутворення у будівництві. Адже з прийняттям Законів України щодо стабілізації ситуації в будівництві та введенням в дію Зміни №6 до ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва», Закону України "Про будівельні норми", інших нормативних актів  відбулися значні зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт та дозвільних процедур у будівництві: 
Детальніше...
 
Круглий стіл розробників кошторисних ПК та розробників РЕКН. Травень 2010 Надрукувати Надіслати електронною поштою
13. May. 2009

12-го травня 2010р. в рамках загальноукраїнської конференції кошторисників відбувся круглий стіл "Розширення співпраці між розробниками елементних кошторисних норм та розробниками кошторисних програмних комплексів – шлях до ефективної роботи спеціалістів-кошторисників." І хоча присвячений він був співпраці розробників програмного забезпечення та розробників ресурсних елементних кошторисних норм, мова йшла  про перспективи ціноутворення у будівництві вцілому.

Детальніше...
 
Кошторисники обрали делегата конференції за допомогою Інтернету Надрукувати Надіслати електронною поштою
12. May. 2008

ImageОрганізатори конференції-2010 провели акцію серед кошторисників, які приймають участь в роботі Інтернет-форумів кошторисників.


Один з учасників Інтернет-спільноти кошторисників та користувачів кошторисного програмного забезпечення, обраний за допомогою інтернет-голосування, зміг прийняти участь в роботі Конференції кошторисників - 2010  безкоштовно. Вперше голосування проводилось одразу на трьох Інтерне-форумах кошторисників.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Всього 12 - 22 з 32