ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини
Резолюція конференції для фахівців будівельної галузі 2016 Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Загальноукраїнська  конференція для фахівців будівельної галузі: замовників, інвесторів, проектантів, будівельників
Головний захід для фахівців, які визначають вартість будівельних робіт в Україні.
23-27 травня 2016 р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна XII загальноукраїнська науково-практична конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів, проектантів на тему: «Визначення вартості об’єктів будівництва, проектних, будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Ціноутворення, управління та документообіг у будівництві - 2016».

 

Перелік тем та доповідей

Зміст друкованих матеріалів конференції 

Резолюція конференції

Основне завдання конференції – обговорення нагальних проблем працівників будівельної галузі щодо питань ціноутворення в будівництві, нормування праці, методик розрахунку, калькуляцій, кошторисної документації, тощо. Учасники конференції не тільки ознайомилися з теоретичними засадами будівельного процесу, а й мали безпосередню нагоду поспілкуватися з представниками державних органів, розробниками кошторисних програмних продуктів, представниками дилерської мережі програмних комплексів, обмінятися практичним досвідом із партнерами з інших організацій, які приїхали з різних куточків України.

   Розробники програмного забезпечення АВК-5, АС-4 та АС-4 ПІР, представили свої нові розробки. В холі конференції для них були обладнані робочі місця. Кожен бажаючий міг отримати індивідуальну консультацію з питань експлуатації програм, складання кошторисів, податкового законодавства, тощо. Розробники кошторисних програмних комплексів окремо приділили увагу новому, перспективному напрямку використання кошторисного програмного забезпечення, який полягає у створенні власних укрупнених кошторисних норм з реальних елементних норм конкретної будівельної організації. Такі індивідуальні укрупнені норми допомагають значно скоротити час складання кошторисів, підвищити точність кошторисних розрахунків і проводити швидке планування будівельного виробництва на основі реального кошторису.

   В рамках конференції проведена ґрунтовна, фахова дискусія щодо шляхів впровадження в будівельній галузі України сучасних інформаційних технологій проектування, управління будівництвом та експлуатацією об’єктів («цифрове будівництво», БIM-технології).

   Участь в роботі конференції словацьких фахівців дозволило ознайомитись з європейською практикою та правилами визначення вартості будівництва, обмінятись досвідом. Під час обговорень з’ясувалась схожість проблем і задач які стоять перед будівельниками України і Словаччини в питаннях аналізу цін на ринку будівельних матеріалів, оперативної розробки нових елементних кошторисних норм, ведення баз конструктивів та об’єктів-аналогів, впровадження технологій «цифрового будівництва». Відмінність у тому, що Словаччина давно передала цю діяльність з центрального на місцевий рівень, з державного регулювання в приватний сектор, який діє в ринкових умовах.

   В черговий раз піднімалось питання сучасного стану підготовки економістів для будівельної галузі, адже обов’язкова сертифікація кошторисників висуває додаткові вимоги до підготовки фахівців у вищій школі. В 2013-му році, після обговорення на конференції, було розроблено та уведено в дію кваліфікаційні вимоги до професії «кошторисник». Але суттєвих зрушень у вищій школі не відбулось, підготовка економістів-кошторисників не проводиться, незважаючи на практичні потреби будівельної галузі.

   У конференції взяли участь фахівці-будівельники з більшості областей України. Це керівники та інженерно-технічні працівники організацій різних напрямків спеціалізації і діяльності – проектанти, підрядники, замовники.

   Конференція проводилась за підтримки та участі Академії будівництва України, Асоціації розробників та розповсюджувачів кошторисних програм, Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківського міськвиконкому.

   На сайтах організаторів можна отримати додаткову інформацію, ознайомитись з фото - та відеоматеріалами:

 
Організатори конференції:


«АВК-Созидатель», м. Дніпропетровськ

НВФ "Інпроект", м.Київ

ДП Науково-дослідний інститут будівельного

НУ "Львiвська полiтехнiка", м.Львів

виробництва, м. Київ

ПП «Будівництво - сучасні технології», м. Івано-Франківськ

«Інкомсервіс», м. Київ


Координатор: ПП "ССБ Електронікс", (0342) 72-48-03, conf2016@ssb.if.ua, http://ssb.com.ua.

З питань розміщення реклами звертатись ПП «Будівництво - сучасні технології» (0342) 777-208,


Офіційний спонсор

  
       
 

      

Інформаційні спонсори

 

Готель конференції

       
         

      

 
< Попередня   Наступна >