ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини
Семінар з розроблення, погодження та експертизи проектної документації Надрукувати Надіслати електронною поштою

 Нові нормативні акти і документи з розроблення, погодження та експертизи проектної документації на будівництво. Їх реалізація за допомогою сучасних інформаційних технологій.
23 вересня 2014 року, м. Київ

   Мінрегіоном виконується робота з перегляду цілого ряду збірників на проектні роботи, а також прийняті нові документи, що безпосередньо впливають на виконання проектних робіт. Серед них: новий ДБН А.2.2-3:2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво», який вступає в дію з 01.10.2014 та зміна №1 до ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 «Визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об'єктів будівництва», яка вступила в дію з 01.07.2014, діючі ДСТУ-Н Б А.2.2-10:2012 «Настанова з організації проведення експертизи проектної документації на будівництво» та ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Беручи до уваги важливість цих питань, запрошуємо Вас обговорити їх на нашому семінарі.

Завантажити запрошення

Для участі в семінарі запрошуються фахівці служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об'єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших зацікавлених організацій. Семінар буде корисний керівникам, ГІПам, ГАПам, фахівцям, що організовують, контролюють і безпосередньо займаються підготовкою, розробкою та перевіркою проектної документації і кошторисів на проектно-вишукувальні роботи, замовникам, а також інвесторам.

Учасники семінару зможуть ознайомитись з новими версіями та отримати консультації по роботі програмних комплексів, які реалізують вимоги вітчизняних ДБН та ДСТУ на проектування.
Місце проведення: м.Київ, проспект Червонозоряний, 51, Науково-дослідний інститут будівельного виробництва (НДІБВ).

Регламент роботи: 9.00 – 10.00 реєстрація учасників
10.00 – 17.00 робота семінару

Організатори семінару:

- МЦ «Будівництво - сучасні технології»;

- Науково-дослідний інститут будівельного виробництва (НДІБВ);

- ТОВ «Інкомсервіс».

Майстер-клас 24.09.2014р.:

Визначення категорії складності та вартості проектно-вишукувальних робіт на прикладах.

Для участі в семінарі/майстер-класі потрібно:

- до 21 вересня 2014 р. зареєструвати заявку за т/ф. (0342) 713-515 або відправити на с Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. ;

- перерахувати до 22-го вересня 2014 р. кошти на рахунок МЦ "Будівництво - сучасні технології".

 
< Попередня   Наступна >