ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини
Вийшла нова версія АС4 ПИР 10.1.1 Надрукувати Надіслати електронною поштою

Вийшла нова версія 10.1.1 програми АС-4 ПиР.

 

Завантажити

  1. Нормативна база доповнена чинним відомчим збірником «Збірник цін на проектні роботи для будівництва підприємств , будівель і споруд міністерства радіопромисловості СРСР». У ПК « АС-4 ПІР » цього збірника присвоєно номер 76. Технічна частина до цього збірника записана на диску в кореневому каталозі.

  2. Наказом Мінрегіону від 14.05.2013 № 195 затверджено національний стандарт ДCTУ -Н Б В.1.2 -16 : 2013 : «Визначення класу наслідків (відповідальності ) та категорії складності об'єктів будівництва». У ПК « АС-4 ПІР » реалізований відповідний розрахунок . Для того , що б приступити до розрахунку категорій , позиціонує на назві проекту та натисніть кнопку - розрахунок категорії складності. Вам буде запропоновано вікно для формування даних для розрахунку класу наслідків (відповідальності ) та категорії складності об'єктів будівництва. Під час формування даних для розрахунку категорії складності можна відкрити ДCTУ -Н Б В.1.2 -16 : 2013 : «Визначення класу наслідків (відповідальності ) та категорії складності об'єктів будівництва» і додаткові документи з нормативами різних будівель і споруд.

  3.  На численні прохання наших користувачів , реалізований режим розрахунку кошторису в рублях. Для отримання кошторису в рублях на додатковій панелі інструментів просто натисніть кнопку « руб ».

  4. Оптимізовано режим формування вихідних документів - коректно переносяться слова і числа .



Завантажити
 
< Попередня   Наступна >