ССБ Електронікс
Меню
ССБ Електронікс
Новини
Нормативні документи
Файловий архів
Акції
Публікації
Інтернет-магазин
Аналіз цін
АВК-5
АС-4
АС-4 ПІР
ІТА-2
Відео уроки
M.E.Doc
Авторизация





Забули пароль?
Ссылки
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
Новини arrow Аналіз цін
Аналіз цін

До уваги керівників державних структур, підприємств та організацій будівельної галузі.
З 01.07.2015 ТОВ «АЦ «Будівництво-сучасні технології» виводить на ринок будівельної галузі новий продукт: 
Послуга «Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів, виробів та конструкцій по регіонах України».
Хто наші клієнти?
У першу чергу ми зробили цю послугу для користувачів кошторисного програмного забезпечення (наприклад АВК-5, АС-4, СТС чи іншого). Якщо Ви – проектна організація, замовник будівництва, розпорядник бюджетних коштів, підрядна організація, експертний центр чи державний контролюючий або перевіряючий орган, то ця послуга саме для Вас! З нашою допомогою Ви отримуєте 100% достовірний аналіз цін на будівельні ресурси.  
 Крім того, якщо у Вас є потреба, ми виконаємо за Вашим замовленням аналіз цін на будівельні ресурси для великих будівельних проектів. Ми маємо досвід, ми маємо фахівців, ми маємо потрібні інструменти. Яскравий приклад – успішний проект під час будівництва одного з стадіонів  на Євро-2012.
Які проблеми наших клієнтів ми беремось вирішувати?
Нормативні матеріали в галузі будівництва (ДСТУ Д.1.1:2013 «Правила визначення вартості будівництва») вимагають проведення аналізу цін на будівельні матеріали як при створенні проектної документації, так і при виконанні будівельних і ремонтно-будівельних робіт, в тому числі і за бюджетні кошти. На сьогодні жоден кошторисний програмний продукт не забезпечує виконавця якісним аналізом цін на будівельні ресурси. Тому ми беремося виконати цю важливу, але досить рутинну та трудомістку роботу за Вас та для Вас! 
Які переваги отримуєте Ви від використання наших послуг?
1. Ви працюєте з реальними, а не розрахунковими цінами на будівельні ресурси.
2. Виконаний Вами розрахунок вартості будівельних ресурсів максимально точний. Тому, завдяки Вашому якісному кошторису, Ви отримуєте певні переваги на ринку перед конкурентами.
3. До кошторису, складеного з використанням реальних цін, менше запитань від контролюючих та перевіряючих органів – Ви витрачаєте менше часу на надання різних відповідей та пояснень, а більше часу можете приділити основній роботі. Запитання «Звідки взята така ціна?» - віднині можна забути.
4. Якщо ви працюєте з бюджетними коштами (чи розпоряджаєтесь ними чи контролюєте їх використання) – наявність актуальних цін на будівельні ресурси це ключ до ефективного їх використання.
Як це працює?
Ми збираємо  з різних джерел інформацію про ціни на потрібні будівельні ресурси, аналізуємо її за науково-обґрунтованою методикою, конвертуємо її у потрібний формат. Ви завантажуєте дані до кошторисної програми і користуєтесь  в роботі реальним аналізом цін. Крім того, Ви щоквартально отримуєте у друкованій формі збірник, який містить базу даних на ціни будівельних ресурсів. Збірник складається з реєстрів постачальників, матеріально-технічних ресурсів та цін на них, а також іншої додаткової інформації, необхідної для визначення вартості матеріально-технічних ресурсів на різних етапах будівництва.
Як нам почати співпрацю? 
Все укладається у три прості кроки! 
1. Перший крок. Укласти угоду на квартал (півроку, рік). Укласти угоду можливо з будь-якого місяця поточного кварталу (вартість послуг буде перераховано). Укласти угоду можливо як через головний офіс, так і через наших представників у регіонах.
2. Другий крок. Сплатити вартість послуги згідно отриманого рахунку. 
3. Третій крок. Отримати «Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів, виробів та конструкцій по регіонах України» у друкованому вигляді на поточний квартал та отримати доступ на сайті до завантаження збірника в електронному форматі, що відповідає Вашому кошторисному програмному забезпеченню.

Не чекайте, доки ці кроки першими зроблять Ваші конкуренти!!!
Зробіть ці кроки першими!!!

  

Контактний телефон: (0342) 705-700