ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна
Microsoft випустила в широкий продаж Windows Vista Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Jan. 2007

winvistaКорпорація Microsoft сьогодні випустила в широкий продаж по всьому світу свою нову операційну систему Windows Vista.

 

Дана операційна система позиціюється як настільне рішення для дому і офісу, яка повинна прийти на зміну Windows XP, випущеній більше шести років тому. У Microsoft говорять, що в нову операційну систему було вкладено більше 6 мільярдів доларів, 60 мільйонів рядків коду і 5 років праці програмістів. Крім того, в корпорації говорять, що Vista є самою революційною з 1985 року, коли була випущена перша версія Windows, що була графічною оболонкою для ОС DOS.

 

Нова ОС пропонує користувачам два нововведення, які будуть помітні відразу. По-перше, це оновлений інтерфейс Aero, який на сучасних машинах стає тривимірним робочим столом. По-друге, нові системи безпеки і захисту від вірусів і троянів.

 

vistaВсього на ринку присутні 6 реалізацій операційної системи, 4 з яких продаватимуться в роздріб:


1. Windows Vista Starter - ця версія поставлятиметься з новими ПК на ринках, що розвиваються, таких як Індія або Таїланд. Підтримує тільки 32-бітову реалізацію і поставлятиметься з обмеженим набором програм.
 

2. Windows Vista Home Basic - версія схожа на XP Home Edition. Має більшість функцій розроблених для Vista, проте, не включає підтримку професійних графічних карт мультимедіа-пристроїв.


3. Windows Vista Home Premium - даний реліз схожий на попередній, але підтримує більшу кількість професійного устаткування і функції Tablet PC.


4. Windows Vista Business - версія аналогічна XP Professional. Основна ОС в лінійці для корпоративних користувачів, також підтримує деякі специфічні особливості, корисні компаніям малого бізнесу.


5. Windows Vista Enterprise - ця версія буде доступна тільки в рамках ліцензій Volume Licenses. Крім опцій, включених в попередню версію, підтримує додаткові методи шифрування і взаємодії з Unix-серверами. Має підтримку механізму віртуалізації.


6. Windows Vista Ultimate - найповніша версія ОС, котра включає всі вище перелічені функції, також на цю версію розповсюджуються особливі умови тех. підтримки

Офіційні системні вимоги для нової ОС такі:

процесор з 800 Мгц, 512 Мб ОЗУ і 20 Гб дисковий простір. Проте для того, щоб ця ОС по-справжньому "комфортно себе відчувала" потрібно 3 ГГц процесор, 1 Гб ОЗУ і 40 Гб простору.

 
< Попередня   Наступна >