ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Семінари arrow Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016
Серія семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2016 Надрукувати Надіслати електронною поштою
01. Oct. 2016

Семінари


 «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року провели серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”.   


Мета проведення семінарів:

- підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

- інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

- інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

 

Перелік основних питань розглянутих на семінарах:

  1. Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, проектування та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.
  2. Розробка і використання індивідуальних та укрупнених кошторисних норм (комплексних позицій). Нові ДСТУ та СОУ елементних кошторисних норм. Зміни в порядку погодження та затвердження стандартів організації України (СОУ) елементних кошторисних норм відповідно до нового Закону України «Про стандартизацію».
  3. Зміни ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Визначення вартості об’єкту на стадіях проектування ТЕО та Проект.
  4. Особливості складання проектно-кошторисної документації та виконання робіт під час реалізації проектів, які фінансуються за рахунок державних програм з енергоефективності.
  5. Особливості проведення тендерних процедур на виконання будівельних робіт згідно нового законодавства у системі «Прозорро» та інших електронних майданчиках.
  6. Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Типові проформи контрактів, особливості їх використання в Україні. Функції, права, обов'язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК. Кореспонденція форм кб-2в, кб-3 з формами звітності в контрактах ФІДІК
  7. Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів виробів та конструкцій в регіоні при складанні проектно-кошторисної документації, договірної ціни, актів виконаних будівельних робіт.

Участі у семінарах з визначення вартості будівництва прийняли керівники і спеціалісти організацій будівельної та житлово-комунально галузі, замовники, інвестори та проектанти.

На семінарах відбулись майстер-класи з експлуатації кошторисних ПК, де провідні представники розробників кошторисного ПЗ демонстрували роботу нових функцій програм і розглядали практичні задачі.



ПЕРЕЛІК СЕМІНАРІВ

 МІСТО ДАТА   ОРГАНІЗАТОРДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ
Луцьк

8 листопада

ПП "ССБ Електронікс"

перелік доповідей

Сєвєродонецьк

11 листопада

ТОВ "ЕкономікСофт"

перелік доповідей

Київ

14-15 листопада

ДП "Науково-дослідний інститут будівельного виробництва"

перелік доповідей

Дніпро

17 листопада

ТОВ "ТОВ "ІТ Сервіс"

перелік доповідей

Одеса

24 листопада

ТОВ "Інкомсервіс"

перелік доповідей

Львів

6 грудня

ПП "ССБ Електронікс" 

перелік доповідей


Координатор семінарів: ПП “Будівництво – сучасні технології”

Розміщуйте свою рекламу на сторінках інформаційних буклетів для учасників семінарів

 
< Попередня   Наступна >