ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Рішення arrow Ціноутворення arrow Програмний комплекс "АС-4 ПІР"
Програмний комплекс "АС-4 ПІР" Надрукувати Надіслати електронною поштою

Програмний комплекс АС-4 ПІРПрограма призначена для складання кошторисів на проектні роботи на всіх стадіях проектування, має унікальну базу всіх збірників на проектні роботи, які були розроблені різними міністерствами і відомствами колишнього Радянського Союзу в 1984-1991 роках і дозволені Держбудом України до застосування. Ви маєте можливість коректувати ці розцінки або на їх підставі створювати свої розцінки.

До всіх збірників приведені технічні частини. У програму включені «Загальні вказівки по застосуванню збірників цін на проектні роботи для будівництва» і «Правила визначення вартості проектно-дослідницьких робіт для будівництва, здійснюваного на території України».



Особливість складання кошторисів на проектні роботи полягає у тому, що кожна розцінка має дуже велику кількість коефіцієнтів. Причому ці коефіцієнти можуть відноситися безпосередньо до розцінки, до розділу, до всього збірника або навіть до загальних вказівок по складанню кошторисів на проектні роботи. Крім того, збірники цін на проектні роботи спочатку складені в рублях, тому на сьогоднішній день існують вже два коефіцієнти по переводу рублів в гривні, а в наступному, 2006 року, швидше за все, їх буде три.

Програма «АС-4ПІР» надає Вам можливість в автоматичному режимі скористатися всіма можливими коефіцієнтами, які можуть бути застосовані до цієї розцінки. Окрім цього, Ви можете самостійно додавати коефіцієнти, указуючи, до якої розцінки, групи або збірника вони відносяться.
Правила складання кошторисів на проектні роботи вимагають, щоб всі застосовані Вами коефіцієнти були відображені у вихідному документі зі своїми значеннями і повними назвами. Для цього Вам не потрібно буде докладати ніяких зусиль, складання такого документа повністю автоматизоване.

Наявність в базі таблиць розподілу, дозволяє розраховувати об'єми робіт для кожної спеціальності проектувальників усередині своєї організації. Таблиці розподілу можуть редагуватися з урахуванням специфіки Вашої організації. Документ про розподіл об'ємів робіт можна роздрукувати.

Окрім кошторису на проектні роботи по вищезазначених збірниках (форма 2-П), є можливість складання кошторису по фактично витраченому людино-дню, з вказівками спеціальності і кваліфікації працюючого (форма 3-П). Для складання цієї форми розроблено гнучкий режим, який дозволить Вам не тільки скористатися «базисними» спеціальностями і кваліфікаціями, але і додати свої. Під час складання кошторису по формі 3-П Ви можете вказати реальну заробітну плату Ваших фахівців.

Всі нарахування, передбачені правилами складання кошторисів на проектні роботи, занесені в програму. Ви можете відмінити їх застосування, змінити їх значення або додати нові.

Для збереження Ваших кошторисів і створених Вами розцінок передбачений режим автоматичного збереження даних.
Програма «АС-4ПІР» проста і зручна в роботі. Вона створена тим же колективом, що і кошторисна програма «АС-4».
Розробники завжди раді відповісти на Ваші питання не тільки по програмних комплексах, але і по методиці складання кошторисів на проектні роботи.


КупитиImage

 
< Попередня   Наступна >