ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Комп'ютери arrow Встановлення Windows
Встановлення Windows
Встановлення Windows Надрукувати Надіслати електронною поштою
05. Apr. 2012
ImageВстановлення і налаштування операційної системи Windows для багатьох може видатися нехитрою справою. Хтось встановлює її самостійно, хтось користується послугами знайомих, родичів, тощо. Однак, часто в таких випадках знання налаштовувача досить поверхневі і не завжди вдається якісно до кінця виконати роботу. Краще довірити цю справу професіоналам. Навіть якщо і виникнуть якісь несправності, спеціаліст швидко виявить причину і взаємозв’язки процесів та усуне їх, тоді як знайомі можуть цього не знати чи не розуміти.
Операційні системи Windows поділяють на користувацькі і серверні.
Користувацькі операційні системи родини Windows розпочали свій шлях з Windows 1.0 – 3.1, а закінчуть Windows 7. Вони призначені для домашнього користування чи встановлення їх на робочі місця на підприємствах. Найпопулярнішими на нинішній день є Windows XP і Windows 7. Windows XP зарекомендувала себе як швидка, стабільна і ресурновмісна операційна система. Windows 7 - це нова, остання на сьогоднішній день, операційна система, випущена компанією «Microsoft», яка відповідає всім вимогам сучасної операційної системи, починаючи від дизайну і закінчуючи безпекою. Операційні системи поділяються на 32-бітні і 64-бітні. Основна відмінність полягає в тому, що 32-розрядна система може лише використовувати 3,5 Гігабайти оперативної памяті, тоді як 64-розрядна ефективно обслуговує значно більший обсяг оперативної пам'яті. Після встановлення Windows 7 ×64 можуть виникати пробеми із встановленням драйверів для дистанційних пристроїв (принтери, сканери).
Серверні операційні системи родини Windows розпочали свій шлях з Windows NT 3-4 і закінчують Windows 2008. Головними задачами цих операційних систем є забезпечення роботи серверів для вирішення і виконання задач в бізнес-сфері, забезпечення роботи серверних додатків, високого рівня безпеки і відмовостійкості. Найпопулярнішими на сьогодні є Windows 2003 і Windows 2008. Перша система перевірена часом, друга набуває популярності за рахунок нових можливостей і рішень.
 Яку операційну систему обрати - вирішуєте Ви. Якщо ви не зможете визначитись, в будь-якому випадку наші спеціалісти завжди готові прийти вам на допомогу і проконсультувати з питань будь-якої операційної системи Windows.
 
Телефонуйте нам:
ПП «ССБ Електронікс»
(0342) 72-48-03