ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Конференція кошторисників
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2009. Надрукувати Надіслати електронною поштою
22. May. 2009

Конференція 200719-21 травня 2009р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві».

Значно вплинули на зміст доповідей та обговорень останні зміни нормативних документів в галузі ціноутворення у будівництві. Адже з прийняттям Законів України щодо стабілізації ситуації в будівництві та введенням в дію Зміни №6 до ДБН Д.1.1-1-2000 «Правила визначення вартості будівництва» відбулися значні зміни в порядку визначення вартості будівельних робіт та дозвільних процедур у будівництві:
 
Детальніше...
 
Круглий стіл розробників кошторисних ПК та розробників РЕКН Надрукувати Надіслати електронною поштою
22. May. 2009

20-го травня 2009р. в рамках загальноукраїнської конференції кошторисників пройшов круглий стіл "Розширення співпраці між розробниками елементних кошторисних норм та розробниками кошторисних програмних комплексів – шлях до ефективної роботи спеціалістів-кошторисників." присвячений співпраці розробників програмного кошторисного програмного забезпечення та розробників ресурсних елементних кошторисних норм та відомчих кошторисних баз, норм та правил визначення вартості будівельних робіт.

Детальніше...
 
Загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної галузі-2008 Надрукувати Надіслати електронною поштою
27. May. 2008

20-22 травня 2008р. у м. Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві».

 

Детальніше...
 
Кошторисники обирають делегата за допомогою Інтернету Надрукувати Надіслати електронною поштою
18. Mar. 2008

ImageОрганізатори конференції проводять акцію серед кошторисників, які приймають участь в роботі Інтернет-форумів кошторисників.
Один з учасників Інтернет-спільноти кошторисників та користувачів кошторисного програмного забезпечення зможе прийняти участь в роботі конференції безкоштовно.

Детальніше...
 
Загальноукраънська конференція для фахівців будівельної галузі - 2007. Надрукувати Надіслати електронною поштою
21. May. 2007

Конференція 200715-17 травня 2007р. м Івано-Франківську відбулася щорічна загальноукраїнська конференція для фахівців будівельної і житлово-комунальної галузі, замовників, інвесторів і проектантів на тему: «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві».

На конференції прозвучали доповіді провідних спеціалістів з визначення вартості будівельних робіт, розробників елементних кошторисних норм, авторів найбільш поширених кошторисних програмних комплексів. Розробники програмного забезпечення традиційно представили свої нові розробки та надали індивідуальні консультації.

Детальніше...
 
Нарада по застосуванню сучасних технологій будівництва Надрукувати Надіслати електронною поштою
18. May. 2007

16-го травня 2007р. в рамках загальноукраїнської конференції кошторисників пройшов круглий стіл "Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Можливості місцевих органів влади".

Основні теми круглого столу:

  1. Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Елементні кошторисні норми для будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій.

  2. Позавідомчі бази уніфікованих ресурсних елементних кошторисних норм (РЕКН). Правові засади і порядок використання уніфікованих РЕКН. Порядок розробки, поповнення і розповсюдження бази уніфікованих норм.

  3. Виконання робіт з розробки та розповсюдження елементних норм і технологічних карт виробниками та постачальниками сучасних будівельних матеріалів.

Детальніше...
 
Нові власники сертифікатів "Будівництво - сучасні технології" Надрукувати Надіслати електронною поштою
18. May. 2007

Вручення сертихікату тренера-викладача ПК АВК-316 травня 2007р. на щорічній конференції кошторисників відбулось чергове вручення сертифікатів "Будівництво - сучасні технології".

Сертифікат "Тренер-викладач. Програмний комплекс АВК-3" вручено Ергардту Віталію Вікторовичу, м. Миколаїв.
Сертифікат авторизованого навчального центру отримав навчальний центр "Квантор" м. Харків

Цілий ряд спеціалістів-кошторисників здавали і успішно здали тест спеціаліста-користувача кошторисного програмного комплексу...

Детальніше...
 
Професійний конкурс кошторисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
10. Apr. 2007

ImageЗ нагоди проведення щорічної конференції кошторисників проводиться конкурс професіоналів «Найбільша колекція РЕКН» на найбільшу кількість ресурсних елементних кошторисних норм на будівельно-монтажні чи ремонтно-будівельні роботи, що виконуються з застосуванням сучасних технологій чи матеріалів.  Вхід для 
учасників
конкурсу
 
 Учасники конкурсу подають в оргкомітет ресурсні елементні кошторисні норми (РЕКН), яких немає в базах державних чи відомчих елементних норм. Переможцем вважається той учасник конкурсу, який передасть найбільшу кількість «нестандартних» елементних кошторисних норм.  

Детальніше...
 
На форумі НВФ "Інпроект" вибирають делегата конференції Надрукувати Надіслати електронною поштою
05. Apr. 2007

Організатори конференції проводять акцію серед учасників форуму НВФ "Інпроект".
Один з учасників цього форуму кошторисників та користувачів кошторисного програмного забезпечення зможе прийняти участь в роботі конференції безкоштовно.

Детальніше...
 
Конференція кошторисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
02. Apr. 2007

 15-17 травня 2007 р. в м. Івано-Франківськ відбудеться конференція:  Запрошення 
"Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів і технологій. Управління та документообіг у будівництві." Карта

Це традиційний, щорічний, загальноукраїнський захід для кошторисників - місце для обговорення професійних проблем.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Всього 23 - 32 з 32