ССБ Електронікс
Навігація
Головна
Новини
Рішення
Публікації
Конференція кошторисників
Семінари
Комп'ютери
Акції
Інтернет-магазин
Підтримка користувачів
Наші партнери
Контакти
Наші пропозиції
Авторизація





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
Картка покупця
Показать корзину
Ваша корзина пуста.
Посилання
Пир Смета График
СПРАВОЧНАЯ СИСТЕМА 'ЗОДЧИЙ' - ДБН, СНиП, ДСТУ, ГОСТ, ПРИКАЗЫ, ПИСЬМА (рекомендована Госстроем)

 
   Головна   |   Рішення   |   База цін   |   Комп'ютери   |   Новини   |   Підтримка   |   Побажання   
Головна arrow Новини
Кошторисні норми на нові технології і матеріали в будівництві - 2 Надрукувати Надіслати електронною поштою
27. May. 2008

Збірка Корторисні норми-2Вийшов з друку другий випуск збірника "Кошторисні норми на нові технології і матеріали в будівництві".

Він містить технологічні карти та елементні кошторисні норми на будівельні, ремонтні і монтажні роботи з використанням сучасних матеріалів і технологій.

Детальніше...
 
Посібник "Правила визначення обсягів будівельних робіт" Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Oct. 2007

Правила визначення обсягів будівельних робітПосібник "Правила і методика визначення обсягів будівельних робіт" розрахований на інженерно-технічних працівників проектних, будівельних організацій і відділів капітального будівництва. Книжка буде корисна студентам економічних спеціальностей будівельних вузів. Приватні забудівники, які користуються послугами будівельних організацій чи бригад, з допомогою цієї книжки можуть самостійно перевірити вірність підрахунку обсягів робіт, пред'явлених їм до оплати.

Детальніше...
 
Серія семінарів для кошторисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
04. Oct. 2007

С Е М І Н А Р
Будівництво - сучасні технології
З 12 листопада по 12 грудня методичний центр «Будівницто – сучасні технології» спільно з провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення проводять серію семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт при використанні сучасних матеріалів та технологій”. На семінарах ми вперше почуємо виробників сучасних матеріалів та технологій з доповідями підготовленими спеціально для кошторисників.

Детальніше...
 
Посібник "Правила визначення обсягів будівельних робіт" Надрукувати Надіслати електронною поштою
02. Oct. 2007

Правила визначення обсягів будівельних робітСкоро вийде з друку посібник "Правила і методика визначення обсягів будівельних робіт".
Посібник розрахований на інженерно-технічних працівників проектних, будівельних організацій і відділів капітального будівництва. Книжка буде корисна студентам економічних спеціальностей будівельних вузів. Приватні забудівники, які користуються послугами будівельних організацій чи бригад, з допомогою цієї книжки можуть самостійно перевірити вірність підрахунку обсягів робіт, пред'явлених їм до оплати.

Детальніше...
 
Семінар "Інформаційні технології в проектуванні" Надрукувати Надіслати електронною поштою
28. Sep. 2007

Семінар в ДНДІАСБ15-19 жовтня 2007 р. в Києві в Державному НДІ Автоматизованих Систем в Будівництві (НДІАСБ) відбувся інформаційно-консультаційний семінар на тему "Інформаційні технології в проектуванні"

Адреса проведення семінару: м.Київ, вул. Максима Кривоноса, 2а
 

Детальніше...
 
Кошторисні норми на нові технології і матеріали в будівництві Надрукувати Надіслати електронною поштою
01. Mar. 2007

Збірка Корторисні нормиВийшов з друку перший випуск збірника "Кошторисні норми на нові технології і матеріали в будівництві".

Він містить більше чотирьохсот елементних кошторисних норм на будівельні, ремонтні і монтажні роботи з використанням сучасних матеріалів і технологій.

Детальніше...
 
Microsoft випустила в широкий продаж Windows Vista Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Jan. 2007

winvistaКорпорація Microsoft сьогодні випустила в широкий продаж по всьому світу свою нову операційну систему Windows Vista.

 

Дана операційна система позиціюється як настільне рішення для дому і офісу, яка повинна прийти на зміну Windows XP, випущеній більше шести років тому. У Microsoft говорять, що в нову операційну систему було вкладено більше 6 мільярдів доларів, 60 мільйонів рядків коду і 5 років праці програмістів. Крім того, в корпорації говорять, що Vista є самою революційною з 1985 року, коли була випущена перша версія Windows, що була графічною оболонкою для ОС DOS.

 

Нова ОС пропонує користувачам два нововведення, які будуть помітні відразу. По-перше, це оновлений інтерфейс Aero, який на сучасних машинах стає тривимірним робочим столом. По-друге, нові системи безпеки і захисту від вірусів і троянів.

 

Детальніше...
 
Семінар по бухгалтерському обліку будівельних робіт Надрукувати Надіслати електронною поштою
15. Dec. 2006

Семінар бухгалтерів14 грудня 2006 року в навчальному центрі ПП „ССБ Електронікс” пройшли навчально-консультаційні заняття для бухгалтерів з особливостей бухгалтерського та податкового обліку будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт.
Метою його проведення було підвищення рівня кваліфікації спеціалістів будівельної галузі з питань бухгалтерського та податкового обліку будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт. Практичні рекомендації з бухгалтерського обліку в будівництві з застосуванням програмного забезпечення.

 

Детальніше...
 
Довідник кошторисної справи в будівництві Надрукувати Надіслати електронною поштою
30. Nov. 2006

Кошторисна справаСкоро побачить світ нова книга "Довідник кошторисної справи в будівництві"
Видання відображає основні принципи сучасного ціноутворення, основні закономірності складання кошторисів і договірних цін, правила визначення об'ємів робіт, структуру і склад кошторисної документації, необхідні довідкові дані, а також найцікавіші питання з практики кошторисної справи останніх років.

Детальніше...
 
Нові версії ПК ЛІРА 9.4 і ПК МОНОМАХ 4.2 Надрукувати Надіслати електронною поштою
02. Nov. 2006

ЛіраСофтПочалася поставка комерційних версій ПК ЛІРА 9.4 і ПК МОНОМАХ 4.2

Для користувачів, які придбали ПК ЛІРА 9.2 і ПК МОНОМАХ 4.0 в період з 1 січня по 31 жовтня 2006 року, надається знижка
на вартість обміну - 50%.

Ознайомтесь з новими можливостями:

ПК ЛІРА 9.4 (в порівнянні з версією ПК ЛІРА 9.2) >>>

ПК МОНОМАХ 4.2 (в порівнянні з версією ПК МОНОМАХ 4.0) >>>

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 Наступна > Кінець >>

Всього 31 - 40 з 46